zondag 2 maart 2014

Dagje uit in een vlindertuin

Van bloemen kan ik altijd heel erg genieten,  thuis om me heen kan ik daar lekker naar kijken. En als je eens heel wat bloemen om je heen wilt zien en lekker een dagje weg wil is dit wel een hele leuke oplossing.


In de kassen hebben waar ze orchideeën kweekten voor de verkoop, maar tegenwoordig voor eigen gebruik, hebben ze hele mooie tropische-, vogel en vlindertuinen gemaakt, je waant je er ook echt in, en de temperatuur en geuren geven het nog wat extra dimensie.


In de hal bij binnenkomst staan de tafels al opgesteld met bloemen die je kan kopen, en aan de manier waarop het opgesteld staat geeft het je al de belofte dat het spannend wordt! 


Kunstig hoe de bloemen van een orchidee eruit zien!


Palmbomen en bananenbomen reiken zo hoog dat ze het glas van de bovenkant raken! De bladeren staan er krom van!


Mooie hutten en overkappingen geven er sfeer aan, en de watervallen en vijvers vol met koi karpers geven je het gevoel dat je je in een andere wereld begeeft. Steenpartijen die trapsgewijs gestapeld staan nodigen de kinderen uit te gaan klauteren.

leguaan

En wat te denken van alle fauna dat daar maar rondloopt! Deze leguaan is begonnen met zijn diner, terwijl de vlinders om hem heen dwarrelen laat hij zich niet afhouden van zijn diner!


Bezoek adres is in Luttelgeest, voor meer info kijk op 
www.orchideeenhoeve.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten